Το Pretty Powerful Fund του Οίκου Bobbi Brown

 • Νέα  • Το Pretty Powerful Fund του Οίκου Bobbi Brown
pretty bobbi brown

Το Pretty Powerful Fund του Οίκου Bobbi Brown

Νέα Υόρκη, Μάρτιος 2020. Με αφορμή τη φετινή Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, το “The Pretty Powerful Fund” του οίκου Bobbi Brown Cosmetics ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τη παγκόσμια Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση, “She’s The First”,οι δράσεις της οποίας στοχεύουν στο να δημιουργήσουν έναν κόσμο, όπου κάθε κορίτσι μπορεί να επιλέξει το δικό του μέλλον, ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται και με τοπικούς οργανισμούς για να διασφαλίσει την επιμόρφωση των κοριτσιών και να τους δώσει βήμα και «φωνή» στις κοινωνίες που δραστηριοποιούνται.

Η “She’s The First” βρίσκει, χρηματοδοτεί και υποστηρίζει λύσεις, που όχι μόνο εκπαιδεύουν και ενδυναμώνουν τα κορίτσια, αλλά δημιουργούν και τις κοινότητες όπου θα έχουν τη δυνατότητα να ευημερήσουν.

Για σχεδόν 20 χρόνια, η Bobbi Brown Cosmetics εργάζεται σκληρά για να βοηθήσει στην ενδυνάμωση των γυναικών και των κοριτσιών, ξεπερνώντας τα όρια του μακιγιάζ. Στην διάρκεια της πορείας του, το brand έχει συνεργαστεί με μη κερδοσκοπικές οργανώσεις για να βοηθήσει γυναίκες και κορίτσια να αναπτύξουν δεξιότητες εργασίας, να διατηρήσουν μια επιχείρηση και να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς πόρους. Στη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας το 2019, η Bobbi Brown λάνσαρε επίσημα το “The Pretty Powerful Fund” για να υποστηρίξει τη δημιουργία δυνατοτήτων για γυναίκες και κορίτσια παγκοσμίως.

Το 2020, το “The Pretty Powerful Fund” ξεκινά μια παγκόσμια συνεργασία με τη “She’s The First”.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, η “She’s The First” ηγήθηκε της ευθύνης να οργανώσει κορίτσια από όλο τον κόσμο για να αναπτύξει το πρώτο Παγκόσμιο Νομοσχέδιο Για Τα Δικαιώματα Των Κοριτσιών. Γραμμένο από κορίτσια για κορίτσια, το Νομοσχέδιο τους δίνει την ευκαιρία να εκφράσουν τις ανάγκες τους, δηλώνοντας τι είναι το πιο σημαντικό για τις ίδιες, την ευημερία και το μέλλον τους. Περισσότερα από 1.000 κορίτσια ηλικίας 13-22 ετών, από σχεδόν 40 χώρες, υπέβαλαν τα σημαντικότερα δικαιώματα για εκείνα και δημιούργησανένα έγγραφο που παρουσιάστηκε στα Ηνωμένα Έθνη. Το Παγκόσμιο Νομοσχέδιο Για Τα Δικαιώματα Των Κοριτσιών περιγράφει τα 10 βασικά δικαιώματά τους συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν, ποιοτικής εκπαίδευσης, της ισότητας, της προστασίας και πολλών άλλων.
 
Για την έναρξη της συνεργασίας, η Bobbi Brown Cosmetics θα κάνει μια αρχική επιδότηση ύψους $25.000 δολαρίων για την δημιουργία μιας online πλατφόρμας μέσω της οποίας κορίτσια από όλο τον κόσμο θα μπορούν να αναλάβουν δράση στις τοπικές τους κοινότητες.

Το “The Pretty Powerful Fund” θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις πρωτοβουλίες εκπαίδευσης και ανάπτυξης της “She’s The First”, παρέχοντας στρατηγικές δωρεές, υποστηρίζοντας συνεχή προγράμματα και ευαισθητοποιώντας το κοινό, καθ ‘όλη τη διάρκεια του επόμενου έτους και μετά.

Είμαστε μία μοναδική ομάδα!

Pinto Team
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status