Η καμπάνια της M·A·C για το κίνημα του Self-Empowerment!

 • Diversity  • Η καμπάνια της M·A·C για το κίνημα του Self-Empowerment!
Mary Mac

Η καμπάνια της M·A·C για το κίνημα του Self-Empowerment!

H ΜAC Cosmetics λάνσαρε πριν από λίγο καιρό τα #LoveMe Lipstick εμπνευσμένα απο το παγκόσμιο κίνημα του self-empowerment και ξεκίνησε μια υπέροχη καμπάνια. Πέντε διαφορετικές μεταξύ μας γυναίκες – Instagram Ιnfluencers απαντήσαμε στις ερωτήσεις της MAC Cosmetics για το self empowerment. Ανάμεσα στις πέντε αυτές υπέροχες γυναίκες ήμουν κι εγώ, αναδεικνύοντας την υπέροχη ιδαιτερότητα του δέρματός μου, τη Λεύκη.

Μαζί με τη Σίσσυ Χριστίδου, την Κόνι Μεταξά, την Εβελίνα Νικόλιζα και την Έλενα Γαλίφα εξηγήσαμε τι είναι αυτό που μας κάνει περήφανες για τον εαυτό μας, τι είναι αυτό που μπορεί να αλλάζαμε επάνω μας και πως ξεπέρασαμε τις ανασφάλειες που έχει η καθεμιά μας.

Η συλλογή αυτή ήρθε για να μας αποδείξει ότι το σημαντικό δεν είναι πώς μας βλέπουν οι άλλοι, αλλά πώς γιορτάζουμε εμείς καθημερινά την αγάπη και το σεβασμό προς τον ίδιο μας τον εαυτό.

Μέσα από τα stories και το post μας στα Instagram account μας με το #MACLoveMeSelfie, η MAC Cosmetics ενίσχυσε το νέο κίνημα της εποχής, όπου παγκόσμιοι celebrities και influencers δεν φοβούνται να παραδεχτούν τις ατέλειες τους και να τονίσουν πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε και να αγαπάμε τον εαυτό μας, όπως ακριβώς είναι!

Τα LOVE ME Lipsticks είναι εμπνευσμένα από την αγάπη που πρέπει να προσφέρουμε στον εαυτό μας καθημερινά και την ομορφιά που κρύβει ο καθένας μας μέσα του. Η συλλογή αυτή ήρθε για να μας αποδείξει ότι το σημαντικό δεν είναι πώς μας βλέπουν οι άλλοι, αλλά πώς γιορτάζουμε εμείς καθημερινά την αγάπη και το σεβασμό προς τον ίδιο μας τον εαυτό.

Η νέα συλλογή διαθέτει επαναστατική σύνθεση και 24 νέες αποχρώσεις.

Είναι η νέα καινοτομία στα lipsticks, μετά τα iconic matte lipsticks της MAC και ήρθε για να μείνει. Ανάλαφρη αίσθηση, χρώμα έντονης απόδοσης με απαλό satin αποτέλεσμα και ενυδάτωση που διαρκεί χάρη στο εκχύλισμα από Lychee και του ελαίου Argan που περιέχει.

Είμαι η Μαίρη και είμαι η εμπνεύστρια και δημιουργός του PINTOLIFE. Ζώντας η ίδια με λεύκη τα τελευταία 13 χρόνια, γνωρίζω τις δυσκολίες και τις ευτυχίες της ποικιλομορφίας και της συμπερίληψης και έχω αφοσιωθεί πλέον στην ανάδειξή τους. Ταξιδεύω σε ολόκληρο τον κόσμο από το 2006 ως VIP Αεροσυνοδός και Travel Blogger και στόχος μου είναι να εμπνέω και να υποστηρίζω καθημερινά όσους ονειρεύονται μία επιτυχημένη καριέρα και μία ισορροπημένη ζωή, απαλλαγμένη από αρνητικά συναισθήματα.

Founder
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status