Τι είναι η Face Yoga και ποια τα οφέλη της;

 • PintoLife  • Wellness  • Τι είναι η Face Yoga και ποια τα οφέλη της;
kafantari

Τι είναι η Face Yoga και ποια τα οφέλη της;

Τι είναι η Face Yoga

H Face Yoga είναι η πλέον φυσική και αποτελεσματική μέθοδος αντιγήρανσης και πρόληψης για πρόσωπο και λαιμό για να αισθάνεστε και να δείχνετε νεότερη και πιο υγιής! Μια ολιστική μέθοδος που περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο συνδυασμό ασκήσεων yoga, massage, πιέσεων και χαλάρωσης όλο αποκλειστικά για την περιοχή του προσώπου και του λαιμού. Η FACE YOGA είναι για όλους! Η Face Yoga μειώνει τα σημάδια της γήρανσης και της έντασης. Είτε αρχίζετε να βλέπετε τα πρώτα σημάδια γήρανσης, αν έχετε πρώτες γραμμές ή ακόμα και ρυτίδες, οι ασκήσεις και οι τεχνικές Face Yoga θα σας χαρίσουν ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο.

Η μέθοδος Face Yoga for all είναι επίσης ένα πολύ αποτελεσματικό προληπτικό μέτρο.

Όσο νωρίτερα ξεκινήσετε τις ασκήσεις τόσο λιγότερο πιθανό είναι να δούμε τα σημάδια της γήρανσης και έντασης στο πρόσωπο και τον λαιμό μας. Είναι η μοναδική φυσική μέθοδος που έχει κατακλύσει Αγγλία και Αμερική, η μέθοδος που μειώνει τα σημάδια της γήρανσης και της έντασης. Εάν αισθάνεστε ότι βλέπετε τα πρώτα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπό σας, οι ρυτίδες γίνονται πιο βαθιές και σκέφτεστε πιο επεμβατκές μεθόδους ή Botox ή απλά θέλετε έναν πιο φυσικό τρόπο πρόληψης, οι τεχνικές και οι ασκήσεις FACE YOGA σε 6-8 εβδομάδες θα σας δώσουν την φυσική λύση!

Πώς λειτουργεί η Face Yoga

Ασκήσεις: όπως και το σώμα μας χρειάζεται γυμναστική για να διατηρηθεί σφριγηλό, έτσι ακριβώς και οι 57 μύες του προσώπου και του λαιμού μας χρειάζονται συχνές ασκήσεις. Όσο οι μύες γίνονται πιο δυνατοί, το δέρμα πάνω τους γίνεται πιο σφριγηλό αποκτά ελαστικότητα και ατονούν οι ρυτίδες. Και τα καλά νέα είναι ότι επειδή οι μυες είναι πολύ μικρότεροι και λεπτότεροι, γυμνάζονται πιο εύκολα.

Massage: με τις τεχνικές του massage για το πρόσωπο και τον λαιμό, αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιείται η λέμφος, αυξανεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και απομακρύνονται οι τοξίνες. Ετσι μειώνονται οι μαύροι κύκλοι, τα πρηξίματα και η θαμπάδα του δέρματος, αφήνοντας μια νεανική και υγιή επιδερμίδα.

Πιέσεις (accupressure): μια αρχαία μέθοδος που γίνεται με πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου και του λαιμού, αυξάνοντας την ροή ενέργειας στο πρόσωπο, μειώνοντας την ένταση και δίνοντας έντονη λάμψη.
Χαλάρωση: Γνωρίζοντας πως να χαλαρώνουμε την ένταση του προσώπου, αποφεύγουμε έντονες γραμμές έκφρασης και ρύτιδες που δημιουργούνται συνήθως απο το στρες και τις έντονες εκφράσεις.

Ευ ζην: η ολιστική προσέγγιση της συνολικής ευτυχίας που μας δημιουργείται όταν αφιερώνουμε χρόνο για τον εαυτό μας. Γιατί ότι συμβαίνει μέσα μας είναι ότι αντανακλάμε έξω από εμάς!

Ποια είναι τα οφέλη της Face Yoga

• Τονώνει και ενδυναμώνει το μυικό σύστημα του προσώπου και του λαιμού
• Λειαίνει τις ρυτίδες
• Το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και νεανικό
• Το λεμφικό σύστημα ενεργοποιείται
• Απομακρύνει τις τοξίνες, το στρες και τα πρηξίματα του προσώπου
• Αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο Website της Αρετής Καφαντάρη www.faceyogaforall.gr αλλά και στο κανάλι της στο YouTube .

Είμαστε μία μοναδική ομάδα!

Pinto Team
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status