Team

 • Team
mary 2

Μαίρη Καλύμνου

Η Μαίρη Καλύμνου είναι η εμπνεύστρια και δημιουργός του PintoLife. Ζώντας η ίδια με λεύκη τα τελευταία 13 χρόνια, γνωρίζει τις δυσκολίες και τις ευτυχίες της διαφορετικότητας και έχει αφοσιωθεί πλέον στην ανάδειξή της.
Ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο από το 2006 ως VIP Αεροσυνοδός και Travel Blogger και στόχος της είναι να εμπνέει και να υποστηρίζει καθημερινά όσους ονειρεύονται μία επιτυχημένη καριέρα και μία ισορροπημένη ζωή, απαλλαγμένη από αρνητικά συναισθήματα.

Founder

Φωτεινή Μπαγέωργου / Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η Φωτεινή Μπαγεώργου είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έλαβε την ειδικότητα της Δερματολογίας- Αφροδισιολογίας στο Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός όπου και συνεχίζει το ερευνητικό της έργο.
Είναι ακαδημαϊκός συνεργάτης στο Στοματολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός, εξετάζοντας ασθενείς με αυτοάνοσα νοσήματα δέρματος όπου εκπονεί τη Διδακτορική της Διατριβή. Μετεκπαιδεύτηκε στα πλαίσια υποτροφίας της Ά Πανεπιστημιακής κλινικής του εν λόγω Νοσοκομείου στο University of Colorado, USA (Anschutz University Hospital-Cancer Pavillion) στον Καρκίνο του Δέρματος και είναι παράλληλα ιδιοκτήτρια της Κλινικής For Better Skin.
Με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα νοσήματα και με συμμετοχές σε πολλές μελέτες νέων εφαρμογών και πρωτοκόλλων και με αγάπη βαθειά για το επάγγελμά της, θα παρέχει στο PintoLife τις ιατρικές συμβουλές της και θα πορευτεί χέρι-χέρι με όσους χρειάζονται την καθοδήγησή της!

Dermatologist

foteini bageorgou
dimitra panorgiou

Δήμητρα Πανωρίου - Ειδική Παιδαγωγός

Η Δήμητρα Πανωρίου είναι Ειδική Παιδαγωγός (M.Α, Νorthampton, UK) και εργάζεται εδώ και 8 χρόνια με τα χαρισματικά, δυσλεκτικά παιδιά, ως Ιδιοκτήτρια και Επιστημονική Διευθύντρια του Dyslexia Center – Pavlidis Method (Δράμα). Εξειδικεύθηκε στην Δυσλεξία και τις Μαθησιακές Δυσκολίες μέσα από την πολυετή κλινική εμπειρία της και τη δια βίου, επιστημονική εκπαίδευση στο επαγγελματικό της πλαίσιο. Σήμερα, οι εξερευνήσεις και οι περαιτέρω σπουδές της στην Διοίκηση της Εκπαίδευσης (M.Sc), της επιτρέπουν να εκτελώ αρμονικά και επιτυχημένα τα επιστημονικά και τα επιχειρηματικά της καθήκοντα.
Ανήκει στην ομάδα του PintoLife γιατί θέλει να υποστηρίξει τη διαφορετικότητα στον τομέα της εκπαίδευσης!

Special Educator

Γεωργία Σερέτη

Η Γεωργία Σερέτη έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες κι έχει μεταπτυχιακό στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές με κατεύθυνση στην Πυρηνική Στρατηγική. Το self-care οποιασδήποτε εκδοχής είναι αγαπημένη της προτεραιότητα, γι’ αυτό και ο τίτλος Proud Beauty Editor θα είναι δικός της!
Ανήκει στην ομάδα του PintoLife γιατί πιστεύει πως η καλύτερη μακροχρόνια επένδυση είναι ο εαυτός μας!

Proud Editor

sereti 1

Μίνα Μερτζάνη - Κοινωνιολόγος

Η Mίνα Μερτζάνη εργάζεται ως Κοινωνιολόγος καθώς και ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων, επιμορφώνοντας ομάδες ενηλίκων στον τομέα των παιδαγωγικών. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, του Παντείου Πανεπιστημίου, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στον τομέα της Ειδικής Αγωγής από το University of Westminster «Specific Learning Difficulties – Dyslexia – Etiology and Symptoms» και του μεταπτυχιακού διπλώματος από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στον τομέα της «Εκπαίδευσης Ενηλίκων».
Ανήκει στην ομάδα του PintoLife, γιατί θεωρεί πως για επηρεάσουμε τους άλλους, πρέπει πρώτα να δράσουμε εμείς!

Sociologist

Βασιλική Μπουρνάκη

Η Βασιλική Μπουρνάκη σπούδασε στο τμήμα κοινωνικής ανθρωπολογίας και ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, γιατί πάντα την ενέπνεε το “διαφορετικό” που βρίσκεται έξω από τον δικό μας μικρόκοσμο και την κοινωνία που ζει ο καθένας μας. Συνέχισε τις σπουδές της στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως στην ανάπτυξη πολιτισμικής επιχειρηματικότας. Εργάστηκε στον τραπεζικό τομέα για πέντε χρόνια και τα τελευταία εννέα βρίσκεται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Λατρεύει το χώρο της ομορφιάς, των καλλυντικών και του well-being. Ανήκει στην ομάδα του pintolife για να υποστηρίξει ανθρώπους που βιώνουν αυτοάνοσα νοσήματα ή οτιδήποτε τους κάνει τόσο ξεχωριστούς και “διαφορετικούς”. Μότο της είναι η φράση από το βιβλίο-σταθμός της ζωής της του Echart Tolle: “Όποιο πρόβλημα και να αντιμετωπίζουμε, να μην ξεχνάμε ποτέ ότι σε αυτόν τον κόσμο ήρθαμε για να είμαστε ευτυχισμένοι”.

Proud Editor

vasiliki mpoyrnaki
3

Κερασία Ζακζάγκη

H Κερασία Ζακζάγκη είναι Φιλόλογος με Master στις Δημόσιες Διεθνείς Σχέσεις και σπουδές στο Digital Marketing. Ασχολείται με την επικοινωνία, το marketing και με το χώρο του Digital. Παθιάζεται να γράφει για ό,τι την εμπνέει και αγαπάει τη μόδα σε όλες τις μορφές της.
Ανήκει στην ομάδα του PintoLife γιατί πιστεύει πως η απόλυτη εσωτερική και εξωτερική ομορφιά βρίσκεται στη διαφορετικότητα!

Proud Editor

Ελπίδα Καρασαββίδου

H Ελπίδα Καρασαββίδου είναι ένα κορίτσι που ζει με Ψωρίαση και λατρεύει τις καμπύλες της. Είναι νοσηλεύτρια στο επάγγελμα και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στη «Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων», εξειδικευμένη στην Οικογενειακή και Κοινοτική Νοσηλευτική. Αυτό που αγαπάει στο επάγγελμά της είναι η εκπαίδευση των ασθενών και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην 3η ηλικία.
Ανήκει στην ομάδα του PintoLife γιατί θέλει να είναι κι αυτή μέλος της αλλαγής ως προς τα στερεότυπα που έχει ο κόσμος για την διαφορετικότητα!

Proud Editor

5
ddoh

Βικτώρια Βλασοπούλου

H Βικτώρια Βλασοπούλου ασχολείται με τον χώρο του marketing έχοντας ως στόχο με τη δουλειά της να ευαισθητοποιήσει σε υπεύθυνες πρακτικές ως προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, αλλά και να ανταποκριθεί στις κοινωνικές προκλήσεις του σήμερα και του αύριο. Έχει πάθος για τα ταξίδια και μέσα από αυτά ανακάλυψε ότι στη διαφορετικότητα οφείλεται η ομορφιά της ζωής. Ανήκει στην ομάδα PintoLife γιατί πιστεύει πως σε έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται, το μεγαλύτερο προσόν είναι η προσαρμοστικότητα αλλά και ο σεβασμός στις αξίες κάθε προσωπικότητας.

Proud Editor

Μαρία Σατρατζέμη

Η Μαρία Σατρατζέμη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο, αλλά ωρίμασε στην Αθήνα, την οποία λατρεύει. Σπούδασε επικοινωνία, δημόσιες σχέσεις και πολιτικές επιστήμες, αλλά έγραφε από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Στα 30 της, έκανε το σπουδαιότερο ταξίδι της ζωής της, αυτό με τον καρκίνο, στο οποίο έμαθε υπέροχα πράγματα για τον εαυτό της, για τους άλλους και για τη ζωή. Ανήκει στην ομάδα του PintoLife, γιατί θα ήθελε πολύ να μοιραστεί όσα έμαθε, αλλά και όσα έρχονται.

Proud Editor

Μαρία Σατρατζέμη
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status