Η Selena Gomez λανσάρει το δικό της Inclusive Rare Beauty Brand

 • Νέα  • Η Selena Gomez λανσάρει το δικό της Inclusive Rare Beauty Brand
rare beauty selena gomez

Η Selena Gomez λανσάρει το δικό της Inclusive Rare Beauty Brand

Με τη νέα σειρά καλλυντικών της Selena Gomez,θα δεις την ομορφιά με άλλο μάτι.

Το προφίλ του Rare Beauty συγκέντρωσε πάνω απο ένα εκατομμύριο ακολούθους, την ώρα που η Selena αποκάλυψε ότι θα λανσάρει το δικό της Inclusive Beauty Βrand.


Η Selena που έχει ανοιχτά μοιραστεί τη μάχη της με την κατάθλιψη και το άγχος αλλά και τη γενναία μάχη της απέναντι στην ασθένεια του Λύκου, αποφάσισε να ιδρύσει το Βrand που στόχο θα έχει να βοηθά τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο συνδεδεμένοι μεταξύ τους και λιγότερο μόνοι στον κόσμο.

Βομβαρδιζόμαστε συνέχεια από φωτογραφίες στα social media και δεχόμαστε τόσο μεγάλη πίεση, ώστε να δείχνουμε τέλειοι. Η διαφορά της συγκεκριμένης σειράς καλλυντικών είναι η έμφαση που δίνει στην ψυχική υγεία αλλά και στο υγιές σώμα.

Selena Gomez


Η σειρά μακιγιάζ περιλαμβάνει μια ποικιλία από προϊόντα όπως κραγιόν, primers, eyeliners, πούδρα, και highlighters σε 48 αποχρώσεις, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις προτιμήσεις κάθε γυναίκας.

“Βομβαρδιζόμαστε συνέχεια από φωτογραφίες στα social media και δεχόμαστε τόσο μεγάλη πίεση, ώστε να δείχνουμε τέλειοι” δήλωσε η Selena λέγοντας ότι η διαφορά της συγκεκριμένης σειράς καλλυντικών είναι η έμφαση που δίνει στην ψυχική υγεία αλλά και στο υγιές σώμα.

Στόχος του Rare Beauty είναι να σας κάνει να αποδεχτείτε ποιοι είστε και να βρείτε την ομορφιά στις ατέλειές σας.

Selena Gomez

Εκτός από το Beauty Brand, τον Ιούλιο η Selena λάνσαρε επίσης το Rare Impact Fund με στόχο να συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια μέσα στην επόμενη δεκαετία και να βοηθήσει στην παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε ανεπαρκείς κοινότητες.

Το 1% όλων των πωλήσεων Rare Beauty, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που πραγματοποιούνται μέσω των συνεργατών λιανικής πώλησης, θα δωριστεί στο ταμείο ελπίζοντας να κάνει τη διαφορά στις ζωές πολλών ανθρώπων στον κόσμο.

Τα Rare Beauty θα τα βρείς στα καταστήματα Sephora αλλά και online στο rarebeauty.com.


Cover Photo Via Elle.com

Είμαστε μία μοναδική ομάδα!

Pinto Team
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status