#DDOH – Δόσεις Ευτυχίας από τον Κωνσταντίνο Δανό

 • Voices  • Daily Dose Of Happiness  • #DDOH – Δόσεις Ευτυχίας από τον Κωνσταντίνο Δανό
konstantinos danos

#DDOH – Δόσεις Ευτυχίας από τον Κωνσταντίνο Δανό

Ο Κωνσταντίνος είναι ο εμπνευστής και ο δημιουργός του didee.gr. Μαζί με την δημιουργική ομάδα του, η οποία απαρτίζεται από βραβευμένους συνεργάτες και ταλαντούχους artists, έχει καταφέρει να δώσει μια ξεχωριστή και premium ταυτότητα στο περιεχόμενο που ολοκληρώνει το didee.gr. Ο ίδιος, έχει βάλει την καλλιτεχνική του υπογραφή σε μεγάλα επικοινωνιακά projects γνωστών premium brands, στα οποία έχουν συμμετέχει πολλοί επώνυμοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το όνομά του είναι συνυφασμένο με τη δημιουργικότητα, την καλαισθησία και την καινοτομία, λέξεις που όπως λέει και ο ίδιος τον οδηγούν όλα αυτά τα χρόνια στην εξέλιξη. Μπορείς να τον βρεις στο Instagram/ @Constantinos_Danos.

Ποια είναι η δική σου Καθημερινή Δόση Ευτυχίας/ Your Daily Dose of Happiness;

Την ευτυχία την βρίσκω καθημερινά σε πολλά πράγματα που κάνω ακόμα και σε συνήθειες. Έχουμε την τάση να αντιλαμβανόμαστε την ευτυχία όταν βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση ή συνθήκη, ενώ κανονικά θα πρέπει να την επιδιώκουμε καθημερινά. Επίσης, ένα μυστικό για να νιώσεις την ευτυχία είναι και να την προσφέρεις. Ο Τζορτζ Μπέρναρντ Σω είχε πει πως δεν έχουμε δικαίωμα να καταναλώνουμε την ευτυχία όταν δεν την παράγουμε, οπότε θυμηθείτε να παράξετε και ευτυχία για τους άλλους, τότε θα ευτυχήσετε και εσείς.

Θα μπορούσες να μοιραστείς μαζί μας 3 μυστικά ευεξίας και ομορφιάς;

Πρώτο θα βάλω τον χρόνο για σκέψη και προσωπική κατανόηση, το χαμόγελο και την παιδικότητα που πρέπει να διατηρούμε σε όλες τις φάσεις της ζωής μας και να μη ξεχνάμε να δίνουμε στον εαυτό μας αυτό που χρειάζεται, αυτό μπορεί να είναι από το να κάνει κάποιος πιλάτες και yoga στον κήπο του, να γελά με τους φίλους του, να είναι τυπικός στο beauty morning routine του κλπ.

Πιστεύεις στη δύναμη της διαφορετικότητας;

Η διαφορετικότητα είναι από μόνη της δύναμη. Μια ισχυρή δύναμη η οποία κάνει τους ανθρώπους ξεχωριστούς. Οι άνθρωποι προοδεύουν όταν ξεχωρίζουν και όταν αντιληφθούν ότι έχουν αυτή τη χαρισματική δύναμη. Διαφέρω σημαίνει ξεχωρίζω, άρα έχω κάτι το οποίο δεν έχουν οι άλλοι και αυτό με κάνει μοναδικό.

Οι άνθρωποι προοδεύουν όταν ξεχωρίζουν και όταν αντιληφθούν ότι έχουν αυτή τη χαρισματική δύναμη!

Τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις διαφορετικός, ξεχωριστός, ιδιαίτερος;

Όλους μας, μας κάνει διαφορετικούς και ξεχωριστούς η εσωτερικότητά μας, αυτή είναι και η προβολή που κάνουμε στο πρόσωπό μας, στις συνήθειές μας, στις πράξεις μας.

Ποιο είναι το δικό σου μήνυμα αισιοδοξίας σε όσους δυσκολεύονται να αποδεχτούν τη διαφορετικότητά τους;

Αν ήσουν ίδιος με αυτόν που θαυμάζεις, δεν θα είχες την σημαντική ευκαιρία να τον θαυμάσεις.

Είμαι η Μαίρη και είμαι η εμπνεύστρια και δημιουργός του PINTOLIFE. Ζώντας η ίδια με λεύκη τα τελευταία 13 χρόνια, γνωρίζω τις δυσκολίες και τις ευτυχίες της ποικιλομορφίας και της συμπερίληψης και έχω αφοσιωθεί πλέον στην ανάδειξή τους. Ταξιδεύω σε ολόκληρο τον κόσμο από το 2006 ως VIP Αεροσυνοδός και Travel Blogger και στόχος μου είναι να εμπνέω και να υποστηρίζω καθημερινά όσους ονειρεύονται μία επιτυχημένη καριέρα και μία ισορροπημένη ζωή, απαλλαγμένη από αρνητικά συναισθήματα.

Founder
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status