#DDOH – Δόσεις Ευτυχίας από τον Πλάτωνα Παπαγιαννόπουλο

 • Voices  • Daily Dose Of Happiness  • #DDOH – Δόσεις Ευτυχίας από τον Πλάτωνα Παπαγιαννόπουλο

#DDOH – Δόσεις Ευτυχίας από τον Πλάτωνα Παπαγιαννόπουλο

Ο Πλάτων έχει σπουδάσει σχεδιασμό εσωτερικών χώρων και διακόσμηση από τα 18 του ασχολείται επαγγελματικά με το modeling. Έχει δουλέψει στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Μιλάνο, Παρίσι, Λονδίνο) και για 9 χρόνια δούλευε παράλληλα δίπλα σε έναν από τους κορυφαίους Έλληνες Σχεδιαστές, το Στέλιο Κουδουνάρη ως PA του. Τα τελευταία 5 χρόνια ασχολείται και με το κομμάτι της Εστίασης και θα τον βρεις να σου χαμογελά στο αγαπημένο μας PAN ASIAN restaurant-bar στο κεντρο της Αθήνας, το “ZUKA”! Μπορείς να βρεις τον Πλάτωνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram / @PlatonPap.

Ποιά είναι η δική σου Καθημερινή Δόση Ευτυχίας/ Your Daily Dose of Happiness;


Στην καθημερινότητα αυτό που με κανει ευτυχισμένο είναι να είναι οι δικοί μου άνθρωποι όλοι καλά! Μέσα από αυτή τη δύσκολη περίοδο που περάσαμε (βλ.καραντίνα), κατάλαβα πως το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μας είναι αυτό.

Θα μπορούσες να μοιραστείς μαζί μας 3 μυστικά ευεξίας και ομορφιάς;


Η υγεία ειναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε στη ζωή μας και πρέπει καθημερινά να φροντίζουμε να εέμαστε υγιείς! Πολλές φορες πιάνω τον εαυτό μου να παρασύρεται και να μην προσέχω ἠ να με καταβάλει το άγχος, το στρες και η κούραση της καθημερινότητας. Οπότε το πρώτο πράγμα για να είμαστε υγιείς και όμορφοι είναι να είμαστε ήρεμοι μέσα μας και να προσπαθούμε να αντιμετωπίζουμε το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο – έτσι ώστε να μη μας χαλάει η διάθεση!

Η γυμναστική και η άσκηση γενικότερα βοηθάει στο να είμαστε υγιείς και όμορφοι μέσα και έξω, οπότε προσπαθούμε καθημερινά να γυμναζόμαστε ή έστω όσο μπορούμε να κινούμαστε. Ένας απλός περίπατος 15-30 λεπτά βοηθάει πολύ στην υγεία και στο σώμα μας.

Και τρίτο ειναι η διατροφη μας,. Προσέχω αρκετά τη διατροφή μου καθημερινά και προσπαθώ να τρώω όσο γίνεται υγιεινά (φρούτα, λαχανικά) και να πίνω πολύ νερό! Αυτά ειναι τα δικά μου “μυστικά” για την υγεία και την ομορφιά ενός ανθρώπου.

Πιστεύεις στη δύναμη της διαφορετικότητας;


Πιστεύω ΠΟΛΥ στη δύναμη της διαφορετικότητας. Ο κἀθε άνθρωπος έχει δύναμη μἐσα του να καταφέρει αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή του! Κατανοώ και αποδέχομαι τη διαφορετικότητα κάποιων ανθρώπων σε θέματα κουλτούρας, εθνικότητας, θρησκείας, ηλικίας, γένους, σεξουαλικής ταυτότητας, σωματικών και πνευματικών χαρακτηριστικών, αξιών, μορφωτικού επιπέδου, κοινωνικο-οικονομικού επιπέδου κ.ά. Όλοι πρέπει να είμαστε ένα σύνολο και να συνυπάρχουμε! Η μοναδικότητα του καθενός μας κάνει να είμαστε διαφορετικοί!

Όλοι πρέπει να είμαστε ένα σύνολο και να συνυπάρχουμε! Η μοναδικότητα του καθενός μας κάνει να είμαστε διαφορετικοί!

Τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις διαφορετικός, ξεχωριστός, ιδιαίτερος;


Όλα αυτά τα χρόνια που ζω μόνος μου, ωριμάζω και προσπαθώ να δουλεύω με τον εαυτό μου, ώστε να διαμορφώσω μία προσωπικότητα. Από τα πιο απλά καθημερινά πραγματα μέχρι και κάποιες δυσκολίες που καλούμαι να αντιμετωπίσω. Όλα αυτά με κάνουν να ανακαλύπτω τι με κάνει διαφορετικό, ξεχωριστό, ιδιαίτερο. Σέβομαι τους συνανθρώπους μου και προσπαθώ καθημερινά να αγαπάω τον εαυτο μου για να μπορώ να αγαπώ και τους γύρω μου!

Ποιό είναι το δικό σου μήνυμα αισιοδοξίας σε όσους δυσκολεύονται να αποδεχτούν τη διαφορετικότητά τους;


Το μηνυμα που θα ηθελα να στειλω σε όποιον νιώθει ή είναι διαφορετικός, είναι να πιστεύει στον εαυτό του και πάντα να θύμαται οτι είμαστε όλοι άνθρωποι και είμαστε ίσοι. Η μοναδικότητα του καθενός μας κάνει να είμαστε διαφορετικοί!

Είμαι η Μαίρη και είμαι η εμπνεύστρια και δημιουργός του PintoLife. Ζώντας η ίδια με λεύκη τα τελευταία 13 χρόνια, γνωρίζω τις δυσκολίες και τις ευτυχίες της διαφορετικότητας και έχω αφοσιωθεί πλέον στην ανάδειξή της. Ταξιδεύω σε ολόκληρο τον κόσμο από το 2006 ως VIP Αεροσυνοδός και Travel Blogger και στόχος μου είναι να εμπνέω και να υποστηρίζω καθημερινά όσους ονειρεύονται μία επιτυχημένη καριέρα και μία ισορροπημένη ζωή, απαλλαγμένη από αρνητικά συναισθήματα.

Founder