10 ασυνήθιστα όμορφα μοντέλα που αποδεικνύουν την αξία της μοναδικότητας

 • Diversity  • 10 ασυνήθιστα όμορφα μοντέλα που αποδεικνύουν την αξία της μοναδικότητας
julia zimmer

10 ασυνήθιστα όμορφα μοντέλα που αποδεικνύουν την αξία της μοναδικότητας

Πριν από λίγα χρόνια, ήταν αδύνατο να πιστέψουμε πως ένα κορίτσι με ατελή χαρακτηριστικά προσώπου θα μπορούσε να είναι κορυφαίο μοντέλο. Αυτό πλέον έχει αλλάξει και οι φωτογράφοι μόδας προτιμούν συχνά μοντέλα με χαρακτηριστική εμφάνιση που δύσκολα την προσπερνά κάποιος.

Αυτό το άρθρο γράφτηκε για να σας υπενθυμίσει να μην ανησυχείτε για τις ατέλειες σας αφού αυτές είναι που σας κάνουν μοναδικούς. Αυτά τα κορίτσια, λοιπόν, είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στον κόσμο.

Daphne Groeneveld

Η Daphne είναι το πρόσωπο του αρώματος Dior Addict. Συνεργάζεται με τους Calvin Klein, Dior, Miu Miu, Gucci και Prada. To 2011 ονομάστηκε «το καλύτερο ολλανδικό μοντέλο» στα βραβεία μόδας της Marie Claire.

Julia Zimmer

To μοντέλο γερμανικής καταγωγής συνδυάζει απαλά και τραχιά χαρακτηριστικά προσώπου που της δίνουν μια ιδιαίτερη γοητεία. Σήμερα η Julia συνεργάζεται με τη Vivienne Westwood και την Prada.

Liza Ostanina

H Liza όταν έλαβε προσφορά εργασίας από ένα διάσημο πρακτορείο μοντέλων, δεν το πίστευε γιατί δεν είχε θεωρήσει ποτέ τον εαυτό της όμορφο. Ωστόσο, όταν ήταν 15 εργάστηκε ως μοντέλο στην Ιαπωνία. Τώρα, συνεχίζει να κατακτά τον χώρο της μόδας παγκοσμίως.

Issa Lish

Η Issa είναι μισή μεξικανή και μισή γιαπωνέζα. Έχει γίνει γνωστή για τα γωνιακά, ανδρογυνικά και ελαφρώς εξωγήινα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Σπούδασε Ιστορία της Τέχνης και ήθελε να γίνει γλύπτης, αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια για εκείνη.

Laura O’Grady

Στην παιδική της ηλικία, η Laura δεχόταν bulling για τα μεγάλα της αυτιά. Ωστόσο, λέει ότι ποτέ δεν σκέφτηκε να τα αλλάξει χειρουργικά και έτσι, κατάφερε να κάνει μια λαμπρή καριέρα ως κορυφαίο μοντέλο.

Lindsey Wixson

H Lindsey είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και πολλά υποσχόμενα μοντέλα στον κόσμο. Το μικροσκοπικό της στόμα, τα σαρκώδη χείλη και το χάσμα μεταξύ των δοντιών της κάνουν να φαίνεται παιδικά χαριτωμένη. Χωρίς αμφιβολία είναι αδύνατον να τη μπερδέψουμε με κάποια άλλη.

Kelly Mittendorf

Μια extravagant εμφάνιση ήταν το πέρασμα της Kelly στον κόσμο της μόδας. Δεν ανησυχεί για το ότι φαίνεται να μην είναι ελκυστική επειδή αγαπά τις τολμηρές εικόνες. Οι φωτογράφοι μόδας την λατρεύουν γι’αυτό.

Lily McMenamy

Πολλοί πιστεύουν ότι η εμφάνιση της Lily δεν πληροί τα κριτήρια ενός κορυφαίου μοντέλου αλλά το γεγονός ότι εργάζεται για τη Chanel και τη Louis Vuitton αποδεικνύει το αντίθετο.

Magdalena Frackowiak

H Magdalena είναι ένα από τα πιο διάσημα πολωνικά μοντέλα. Τα υψηλά ζυγωματικά και το ασυνήθιστο σχήμα προσώπου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της. Η Magdalena συνεργάστηκε με τον Karl Lagerfeld και η γαλλική Vogue την έχει συμπεριλάβει στα 30 κορυφαία μοντέλα της δεκαετίας του 2000.

Alek Wek

Όταν η Alek ήταν παιδί, η οικογένειά της έπρεπε να φύγει από το Σουδάν στην Ευρώπη. Στο Λονδίνο, την παρατήρησε ένας πράκτορας μοντέλων και τώρα η Alek είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο. Ομολογουμένως είναι δύσκολο να μην τη κοιτάζει κάποιος. Το γοητευτικό της χαμόγελο και η περήφανη στάση της συναρπάζουν.


Είμαι η Γεωργία, έχω σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες κι έχω μεταπτυχιακό στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές με κατεύθυνση στην Πυρηνική Στρατηγική. Μου αρέσει να μαθαίνω κάθε μέρα καινούρια πράγματα και να επικεντρώνομαι στο self-care οποιασδήποτε εκδοχής. Ανήκω στην ομάδα του PINTOLIFE γιατί πιστεύω πως η καλύτερη μακροχρόνια επένδυση είναι ο εαυτός μας.

Proud Editor
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status